Vedete din Romania

#showbiz #Masterchef #vedete intern # concurenti masterchef # divort masterchef

MasterChef i-a facut vedete! Top 3 concurenti carora celebritatea le-a schimbat dramatic viata

O tara intreaga le-a urmarit cu sufletul la gura prestatiile la show-ul culinar, pe unii i-au indragit, pe altii i-au urat. Cert este ca pentru pretendentii la titlul de Masterchef, competitia a fost o rampa de lansare in lumea mondena si nu numai. Iata cum s-a schimbat dupa concurs viata a 3 dintre participanti.

Alexandru Hora

Alexandru Hora i-a surprins pe multi dintre fanii show-ului. Aparitia lui de om dur, plin de muschi si de tatuaje, contrasta puternic cu atitudinea lui molcoma, tipic ardeleneasca. Si-a castigat rapid simpatia publicului si multi s-au intristat atunci cand a ratat la mustata marele premiu in favoarea Aidei Parascan.

Viata lui Alexandru avea sa se schimbe insa dupa competitie. Ajuns celebru si recunoscut de multa lume pe strada, talentatul oradean a inceput sa aiba probleme acasa. Asa se face ca, in ultimul an, el si Monica, femeia cu care e casatorit de 18 ani, au inceput sa nu se mai inteleaga deloc bine, asa ca au decis sa divorteze.

"Trebuie sa o iau de la zero. Nu imi e teama. Dragostea pentru fiica mea imi da aripi si ma impinge sa fac orice, totul de dragul ei", a explicat Alex pentru wowbiz.ro.

Nicoleta Matea



Nici Nicoleta Matea, mai cunoscuta dupa porecla de "casnica de la MasterChef", nu a avut parte de o viata mai linistita dupa competitia culinara. La scurt timp dupa incheierea filmarilor s-a casatorit, iar dupa doar an de mariaj a divortat. "Distanta se pare ca si-a spus cuvantul, iar intre noi au intervenit destule divergente in timp", scria roscata pe Facebook.

Sa fi cantarit oare si pictorialul incendiar pe care Nicoleta l-a realizat pentru o celebra revista pentru barbati? Cine stie! Cert este ca acum "Casnica" si-a gasit de lucru. Ea este colega Ilincai Vandici in show-ul "O iubire de-o vara", difuzat de Kanal D. In emisiune, Nicoleta le prepara invitatilor cocktailuri.

Gabriel Apostol



Gabriel Apostol, sau "judecatorul de la MasterChef" sau Judge, a starnit, probabil, cele mai multe controverse. Multi l-au simpatizat pentru stilul sau comic de a trata orice fel de situatie, pe altii insa i-a enervat la culme atitudinea, dar si modul in care isi jignea colegii. Pentru multi dintre fanii emisiunii au contat si acuzatiile aduse de sotia sa, care ii facuse plangere pentru agresiune.

Nu a castigat competitia, dar a fost dat afara din magistratura inca de cand era in concurs. Ba chiar, ulterior, a ajuns si la psihiatru pentru consiliere si tratament. Acum, se afla in proces de divort de sotia sa.

CITESTE SI: Bianca Dragusanu, din nou cu Victor Slav?

Slabeste cu ajutorul expertilor in dieta&nutritie!

Preselectii cu scandal la Hell's Kitchen! Iata ce au patit concurentii!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare