Vedete din Romania

#dana rogoz #adela popescu #iulia albu #bianca dragusanu #vedete intern #vedete discrete #vedete ironice

Meciul celebritatilor: vedete bune vs vedete rele

Goana dupa celebritate poate transforma pe oricine. Odata ajunse la un anumit nivel de notorietate, multe dintre celebritati se lasa duse de val si incearca prin orice mijloace posibile sa fie in atentia publicului. Efectele reactiilor lor sunt insa inverse. Ele castiga audienta, insa isi pierd simpatia publicului. Altele isi vad de viata lor personala cu maxima discretie, iar latura artistica si-o promoveaza intens, fara sa fie deranjante. Iata cateva vedete care se afla in antiteza atunci cand vine vorba despre celebritate.

1. Dana Rogoz

Dana Rogoz este una dintre vedetele cu state vechi in lumea showbizului. Ea a debutat in lumina reflectoarelor de la o varsta foarte frageda, in cadrul emisiunii "Abracadabra". Cu toate acestea, in numerosii ani care au trecut, Dana Rogoz a fost mereu o fire discreta, care a stiut sa se promoveze fara sa cada vreodata in dizgratia publicului.

Ea a stiut sa traseze o limita intre viata sa personala si cea de artist. Totusi, Dana Rogoz a impartasit cele mai frumoase momente din viata sa cu fanii. Ea a povestit in detaliu nunta sa, iar de curand, pe cand era deja in cea de-a patra luna de sarcina, si-a anuntat fanii, pe reteaua de socializare Facebook, ca asteapta un copil.

Dupa aceste anunturi, Dana Rogoz si-a vazut linistita de viata, fara sa faca mare tam-tam in ceea ce priveste sarcina sa.

Citeste si:

Vedete in razboi cu televiziunile. Iata cum isi apara celebritatile viata personala

2. Cuplul Adela Popescu-Radu Valcan

Un cuplu la fel de discret precum actrita Dana Rogoz este si cel format din Adela Popescu si Radu Valcan. Cei doi s-au cunoscut mai bine pe platourile de filmare si au ascuns chiar faptul ca ar forma un cuplu. Intr-un final, Adela Popescu si Radu Valcan au recunoscut ca sunt impreuna, fara a da insa prea multe detalii despre viata lor. Cei doi isi traiesc linistiti povestea de dragoste, impartasind cu fanii lor doar clipele minunate pe care le traiesc in viata de zi cu zi sau in numeroasele vacante.

3. Bianca Dragusanu

La polul opus, al celebritatii nocive, care parca intoxica presa, se afla vedete precum Bianca Dragusanu, care ar face orice sa fie in atentia publicului. Aparitiile atat de dese in presa ii aduc notorietate vedetei, insa intr-un plan secund, deoarece publicul priveste, manat de curiozitate, insa nu admira personajul in cauza.

"Bianca Dragusanu  si-a creat singura un brand, devenind unul dintre cei mai iscusiti PR-i din showbizul romanesc", dupa cum a povestit fosta sa confidenta Veronica A. Cara. Aceasta din urma a povestit in nenumarate randuri ca Bianca este capabila de orice pentru se promova si ca mariajul sau cu Victor Slav ar fi inca o strategie de marketing, prin care Bianca vrea sa fie in atentia publicului.

Citeste si:

Casnicia Biancai cu Victor Slav, intre fictiune si presiune

4. Iulia Albu 


Un alt personaj pestrit al lumii mondene, de care toata lumea a auzit, insa exclama ironic cand ii aude numele este fashion editorul Iulia Albu, care, pe langa aparitiile sale extravagante sau animale de companie trasnite, critica pe toata lumea, aruncand cu noroi in aproape toate vedetele.




Sursa foto:
Autor: Ana Ionescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare