Vedete din Romania

#Meghan Markle insarcinata #Meghan Markle

Meghan Markle, primele marturisiri despre sarcina!

Meghan Markle a vorbit pentru prima oara despre experienta prin care trece ca viitoare mama. Ducesa de Sussex a facut dezvaluirile in cadrul unei intalniri in Australia, alaturi de sotul ei, Printul Harry.

Intr-o atmosfera relaxata, pe o plaha din Australia, unde au purtat o discutie informala despre bolile psihice, Meghan Markle a vorbit despre sarcina sa.

Conform unei participante, Charlotte Connell, Meghan a povestit ca sarcina o face sa se simta ca si cand ar avea constant rau de la diferenta de fus orar. Mai mult, starea de rau a fost accentuata de faptul ca recent a calatorit din Marea Britanie in Australia. Astfel, ea face constant yoga, chiar si la primele ore ale diminetii, ca sa se puna pe picioare. Ducesa a recunoscut insa ca, pe langa asta, nu are mari probleme si inca nu constientizeaza pentru ca are foarte multe pe cap, conform dailymail.co.uk. 

Meghan a mai dezvaluit ca se simte mult mai bine de cand a renuntat la siteurile de socializare, o decizie pe care a fost obligata sa o ia dupa ce a recunoscut public relatia cu Harry.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului