Vedete din Romania

#Melania Medeleanu sarcina #Melania Medeleanu a nascut #melania medeleanu

Melania Medeleanu a nascut in secret! Este mama de...

Timp de aproape noua luni, prezentatoarea tv Melania Medeleanu si-a tinut secreta sarcina, la fel cum a facut si cu nasterea.

Melania Medeleanu, in varsta de 40 de ani, a nascut la inceputul acestui an un baietel perfect sanatos, dupa cum anunta unica.ro. 

Prezentatoarea tv a vorbit despre sarcina cu doar cateva saptamani inainte sa nasca.

„Cand alegi sa-ti asumi un rol cu o componenta publica îti dai seama ca, implicit, multe perechi de ochi vor fi atintite asupra ta si ca ce faci, ce zici, cum actionezi poate fi supus unei analize amanuntite. Si adesea foarte subiective. Am împartit cu voi si bune si rele, provocari, reusite, esecuri, povesti personale si profesionale. Fiecare persoana decide care e limita potrivita pentru sine pana la care îsi doreste sa împartaseasca detalii despre viata care începe dincolo de usa casei. M-am straduit de-a lungul timpului sa-mi tin viata privata departe de ochii publicului, sa-i protejez în acest fel pe cei ce-mi sunt apropiati si care n-au nicio vina ca eu am ales o meserie care implica uneori si lumina reflectoarelor. În proaspata mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheama “persoana publica”, as vrea, si cu ajutorul vostru, sa raman consecventa acestui principiu. Cu atat mai mult în aceastî perioadî de maximî vulnerabilitate, cu încarcatura emotionala uriasa, în care, în preajma Craciunului, dupa 9 luni de fluturi si griji, voi primi cel mai frumos, cel mai asteptat dar al vietii mele, la care aproape ca nu mai îndrazneam sa sper: un prunc minune. Va multumesc pentru întelegere si discretie.” – a scris atunci Melania Medeleanu pe contul sau de Facebook. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare