Vedete din Romania

#Melania Medeleanu insarcinata #melania medeleanu

Melania Medeleanu, insarcinata in 9 luni. De ce a tinut sarcina ascunsa

Astazi, Melania Medeleanu a anuntat ca este insarcinata in 9 luni si ca va naste in curand. Fosta prezentatoare de la Prima TV a transmis de ce a preferat sa tina sarcina ascunsa. 

“Cand alegi sa-ti asumi un rol cu o componenta publica iti dai seama ca, implicit, multe perechi de ochi vor fi atintite asupra ta si ca ce faci, ce zici, cum actionezi poate fi supus unei analize amanuntite. Si adesea foarte subiective. Am impartit cu voi si bune si rele, provocari, reusite, esecuri, povesti personale si profesionale. Fiecare persoana decide care e limita potrivita pentru sine pana la care isi doreste sa impartaseasca detalii despre viata care incepe dincolo de usa casei. M-am straduit de-a lungul timpului sa-mi tin viata privata departe de ochii publicului, sa-i protejez in acest fel pe cei ce-mi sunt apropiati si care n-au nicio vina ca eu am ales o meserie care implica uneori si lumina reflectoarelor. 

In proaspata mea familie, in care doar eu sunt ceea ce se cheama persoana publica', as vrea, si cu ajutorul vostru, sa raman consecventa acestui principiu. Cu atat mai mult in aceasta perioada de maxima vulnerabilitate, cu incarcatura emotionala uriasa, in care, in preajma Craciunului, dupa 9 luni de fluturi si griji, voi primi cel mai frumos, cel mai asteptat dar al vietii mele, la care aproape ca nu mai indrazneam sa sper: un prunc minune. Va multumesc pentru intelegere si discretie. Multumesc anticipat si presei, spre care imi indrept cu precadere rugamintea de a nu adauga/ implica in articole informatii/persoane care, in ciuda aparentelor, nu sunt parte din poveste”, a scris prezentatoarea tv pe Facebook.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare