Vedete din Romania

#linia intai #Majestatea Sa Margareta #mesaj emotionant #coronavirus

Mesaj emotionant pentru cei care lupa in linia intai impotriva coronavirusului de la Majestatea Sa Margareta

Majestatea Sa Margareta, custodele Coroanei romane, a transmis un mesaj emotionant de multumire si incurajare persoanelor care se afla in prima linie, in lupta cu temutul coronavirus. Mesajul a fost transmis cu ocazia zilei de 8 mai, Ziua Mondiala a Crucii Rosii si a Semilunii Rosii.

“Miscarea Internationala de Cruce Rosie si Semiluna Rosie sprijina, in fiecare an, peste 160 de milioane de oameni aflati in zone de conflict, afectati de criza sau de dezastre naturale. Voluntarii si personalul angajat sunt activi zilnic la nivel mondial, iar ziua de 8 Mai reprezinta momentul in care ei sarbatoresc aportul lor la viata comunitatilor mari si mici, ajutand oamenii sa aiba o viata mai sigura si mai demna.

Zilele acestea, cand raspandirea la nivel mondial a coronavirusului a afectat vietile tuturor, voluntarii si angajatii Societatilor Nationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie de pe tot intinsul globului, in ciuda amenintarii continue a insecuritatii, au fost permanent in actiune pentru a oferi asistenta umanitara tuturor celor aflati in nevoie si au demonstrat inca o data ca ‘Oriunde pentru oricine’, nu sunt doar cuvinte, ci fapte.

Este o perioada dificila pentru toata lumea, dar vad atat de multa solidaritate, speranta si daruire, nu numai in randul voluntarilor Crucii Rosii Romane, ci si al milioanelor de voluntari si angajati din intreaga lume. Aceasta solidaritate ne va ajuta sa depasim perioada de grea incercare prin care trecem.

Transmit cele mai calde multumiri si admiratia mea oamenilor care fac posibila misiunea Societatii Nationale, voluntarilor si angajatilor nostri, pentru devotamentul, curajul, implicarea si munca lor neobosita precum si donatorilor generosi. Va invit sa ramaneti alaturi de Crucea Rosie Romana, pentru ca impreuna sa privim spre viitor cu incredere!”, a transmis Majestatea Sa, care este si presedintele Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare