Vedete din Romania

#octavian bellu

Mesajul antrenorilor Bellu si Bitang pentru Maria Olaru

Dupa dezvaluirile facute de Maria Olaru, la 15 ani de la retragerea din gimnastica, antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang se arata total dezamagiti de marturisirile acesteia.

“Ma intristeaza ceea ce aud. Am vazut ca Maria si-a tinut un jurnal in care si-a notat anumite lucruri. stiam ca exista in obiceiul gimnastelor sa tina un astfel de jurnal, dar chiar dupa atatea vreme, un jurnal scris de un copil la 12 ani reprezinta viziunea pe care o avea despre viata de gimnasta la varsta respectiva. Eu nu o sa intru in polemica cu Maria Olaru. Am muncit impreuna si rezultatele s-au vazut. si eu si Maria suntem produsul unui sistem cu lumini si umbre. Eu nu-mi aduc aminte in 1994 sa fi avut o iesire violenta. Un om de 95 de kilograme sa loveasca un copil e total deplasat. Amintirile sunt ale ei. Daca a ramas doar cu atat din ce s-a intamplat in perioada respectiva este problema Mariei. Pe mine ma doare. Noi pentru acesti copii am fost si mama si tata si maseur de multe ori. Simt o anumita tristete pe care nu pot sa mi-o reprim. Eu am vrut sa pregatesc acesti copii ca pe niste oameni care sa reziste la orice” a declarat Octavian Bellu la emisiunea ”Wowbiz”.

Pe de alta parte, Mariana Bitang i-a sugerat acesteia sa mai scrie o carte in care sa povesteasca mai amanuntit.

„Este o formula de marketing care costa foarte mult imaginea gimnasticii romanesti. Maria Olaru nu da in Mariana Bitang si Octavian Bellu, da intr-un sistem care si asa traverseaza momente destul de critice. M-au sunat foste colege de-ale ei. intreb si eu retoric, cand trairile ei erau cele reale. Am in fata un mail pe care mi l-a trimis in anul 2002, in care abandonase deja activitatea de performanta de 2 ani. Ea nu a fost singura in sala. Mai sunt si colege de-ale ei si au si ele un punct de vedere. Sunt sigura ca vor avea si ele ceva de spus. Dupa o mediatizare de cateva zile in care aceste pasaje negative au fost scoase in evidenta, poate cartea acum sa fie completata cu mii de pagini de afirmatii laudative si efectul nu va mai fi acelasi. Eu nu am vocabular acea fraza cu calcaiele crapate, nu am folosit-o in viata mea (n.r. “Ce sa faci, Bellu. cu tarancile astea? Nu vezi ca au calcaiele crapate, de le canta greierii in ele?”). Nu vreau sa fac analiza pe textul Mariei Olaru. ii sugerez sa mai scrie o carte in care sa scrie comentariile ei si injuriile la adresa antrenorilor care au determinat anumite reacții”, a spus Mariana Bitang, miercuri seara (1 iunie), la Kanal D.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare