Vedete din Romania

# Radulescu Patricia Rodica #Marius Teicu #vedete intern #showbiz #fiica Marius Teicu

Mesajul disperat al lui Marius Teicu! Ce vedete i-au sarit in ajutor fiicei sale

Fiica lui Marius Teicu a avut din nou nevoie urgenta de sange, iar mai multe vedete s-au mobilizat pe retelele de socializare pentru a-i distribui mesajul. Tanara de 39 de ani, mama a doi copii minori, a primit sangele pentru care tatal ei a facut apel in weekend la toti prietenii din agenda telefonica.


Marina Almasan a fost prima vedeta care a sarit in ajutorul lui Marius Teicu si a decis sa transmita durerea compozitorului.

Marina Almasan a povestit public de noul SMS primit de la compozitor prin care isi roaga apropiatii sa doneze, din nou, sange pentru fiica lui.

“Astazi dimineata (duminica), clinchetul unui sms mi-a tulburat o duminica pe cat de banala, pe atat de linistita. In weekend nu prea primesc sms-uri, cu exceptia celor de la oamenii foarte apropiati. Mesajul era de la Marius teicu. M-am simtit strabatuta de un fior si l-am parcurs cu inima cat un purice: “Dragi prieteni, Patricia are din nou nevoie de sange, grupa A2 ( RH pozitiv) pentru transfuzii. Cei care doresc sa o ajute o pot face donand sange la Centrul de Transfuzii Central ( strada Doctor Felix) mentionand ” Pentru Radulescu Patricia Rodica, internata la Fundeni, Sectia de Transplant Medular. Multumesc mult, Marius”.

Taina nu mai poate fi ascunsa. E nevoie de ajutor, de suflet, de solidaritate. Parintele sutelor de slagare care ne-au bucurat copilaria, adolescenta, tineretea, pe ritmurile carora am iubit, am dansat, am descifrat tainele vietii, este, iata, in aceste momente, un simplu parinte, al carui copil lupta cu o boala nemiloasa. O boala careia nu-i pasa de nimic. Nici de micutii Casandra si Andrei care-o vad din ce in ce mai rar pe mami acasa, nici de sufletul frumos al celei ce le-a dat viata si nici macar de lucrurile minunate, pe care tatal ei le-a facut pentru semenii sai, o viata intreaga. Marius Teicu e un om minunat, un om demn, vertical si atat de generos. Un om care a fost obisnuit toata viata sa ofere. Este pentru prima oara cand il vad cerandu-le celor din jur ceva. si nu pentru el. Pentru Patricia”, a scris Marina Almasan pe femeide10.ro.

Andreea Marin a reactionat si a distribuit mesajul. “Va rog mult cititi si sprijiniti, daca aveti grupa de sange mentionata mai jos!”, a scris “Zana”.

Si Catalin Maruta a postat un mesaj pe Facebook: „Marius Teicu si fiica sa au nevoie de ajutorul nostru! Pentru ca se lupta cu o problema grava de sanatate, Patricia, fata lui, are nevoie de sange A2 (RH pozitiv) pentru transfuzii. Cei care doresc sa o ajute, o pot face donand sange la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix) mentionand „Pentru Radulescu Patricia Rodica, internata la Fundeni, Sectia de Transplant Medular.

Marius Teicu e unul dintre oamenii cu totul speciali pe care am avut norocul sa ii cunosc. E cel care a facut generatii intregi sa cunoasca dragostea, joaca, zambetul, tristetea, teama, lupta, bucuria-LUMEA TOATA de fapt- prin MUZCA. Sa ii multumim pentru asta si sa ii aratam ca universul nu uita niciodata ce si cat daruiesti!”

Printre vedetele care au distribuit strigatul de ajutor al Patriciei este şi Cornel Ilie, solistul trupei Vunk . ”Patricia are nevoie de ajutor. De sange, nu de bani. Este fiica lui Marius Teicu, dar mult mai important este ca Patricia este mama unor copii care au nevoie de ea.” a scris Cornel Ilie, distribuind postarea initiala a fiicei lui Marius Teicu.

”Dragi prieteni ,iata ca revin cu al doilea apel si rugaminte catre voi.Am nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data trecuta,fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale Va multumesc mult de tot pentru tot .Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central,cel de la Victoriei, de pe Str.Doctor Felix,mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni,sectia de Transplant Medular.Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare