Vedete din Romania

#nicoleta luciu #piedone #teo trandafir #rita muresan #vedete intern #showbiz

5 vedete si metodele lor incredibile la care au recurs pentru a slabi

Toate problemele se rezolva cu bisturiul! Asta pare sa fie soltia la care apeleaza vedetele din showbiz atunci cand vor sa corecteze mici imperfectiuni. Sau mai mari! La moda e acum slabitul brusc dupa ce si-au miscorat chirurgical stomacul!

Rita Muresan: -40 kg

40 de kilograme date jos peste noapte. Rita Muresan a evitat sa spuna clar prin ce minune a scapat atat de rapid de kilogramele in plus, insa sustine ca a facut tot ce a fost posibil pentru asta.

"Mi-am revenit sufleteste, dupa care a venit si solutia pentru trup. Am facut tot ce a fost posibil sa fac pentru acest lucru. Nu am pierdut acele kilograme in ritmul in care le pierdeau ceilalti. Nu le-am pierdut decat dupa ce m-am linistit cu capul", a declarat Rita Muresan in emisiunea "La Maruta".

Iar altceva decat o masura extrema precum o operatie estetica nu ii poate trece nimanui prin cap. "Sunt persoane carora le-a marturisit ca si-a facut o astfel de interventie si ca acesta este motivul pentru care a reusit sa slabeasca atat de mult, intr-un timp atat de scurt. Acum mananca foarte putin", a declarat un apropiat al Ritei, pentru cancan.ro

Teo Trandafir: -20 kg

Teo Trandafir si-a facut la sfarsitul anului trecut o operatie de micsorare a stomacului si de atunci slabeste pe zi ce trece. Vedeta Kanal D sustine ca a recurs la aceasta interventie pentru ca se saturase sa fie judecata pentru felul in care arata. "Acum nu mai am ce regim sa tin. La operatie, doctorii mi-au taiat din stomac si nu am unde sa mai bag multa mancare. Acum mananc ca un om normal, fara diete", a spus Teo, care a slabit in jumatate de an peste 20 de kilograme.

Citeste si:

Inca un cuplu din showbiz face nunta! Iata cine e sexy-bruneta care se marita

Bone cu salarii de director! Iata cat castiga bonele vedetelor

 

Piedone: -85 de kilograme

Cand a ajuns sa cantareasca 210 kilograme, Cristian Popescu Piedone a decis sa apeleze la operatia de micsorare a stomacului. In ultimii doi ani el a reusit sa dea jos nu mai putin de 85 de kilograme.

Nicoleta Luciu, disperata sa slabeasca

Oricat ar fi de slaba, Nicoleta Luciu nu pare sa fie indeajuns de multumita. Chiar daca toti apropiata ii spun ca arata foarte bine, vedeta se plange ca s-a ingrasat 10 kilograme. Din acest motiv, ea a spus ca vrea sa faca o operatie de micsorare a stomacului. Nicoleta si-a motivat decizia socanta prin faptul ca mananca mult si des.

Daniela Condurache, in pragul depresiei

Kilogramele in plus au adus-o in pragul disperarii pe cantareata de muzica populara Daniela Condurache, care este ferm hotarata acum sa isi micsoreze chirugical stomacul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare