Vedete din Romania

#spital #munca #mica #ciroza #Abracadabra #supravietuire

Munca multa, cauza imbolnavirii Micai de la Abracadabra

Michaela Niculescu, cunoscuta de la celebra emisiune pentru copii "Abracadabra" drept Mica, sufera de o boala necrutatoare, ciroza, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele sale de supravietuire.

Apropiatii Michaelei spun ca aceasta stia de aproximativ un an de aceasta boala, insa a vrut sa pastreze acest lucru secret.

Starea de sanatate a Micai s-a inrautatit in luna ianuarie, cand a fost internata la Spitalul Universitar, de unde a fost transferata intr-o stare din ce in ce mai grava la Spitalul Fundeni.

In ciuda faptului ca stia de aceasta boala si avea uneori dureri cumplite, Mica a continuat sa mearga la serviciu la compania IBM, unde era IT-ist, si sa iasa cu prietenii in cluburi.

Pe 17 ianuarie, tanara, in varsta de 31 de ani, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care a dezvaluit cumplitul sau secret: "Nu m-am casatorit cu cineva ca sa-mi fie alaturi la bine si la rau, ci m-am casatorit cu Boala insasi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastra, este Spitalul Universitar".

Michaela a renuntat la lumea artistica dupa participarea la emisiunea "Abracadabra", a urmat Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si a obtinut doua doctorate, la Oxford si Viena. A lucrat de asemenea ca traducator, redactor si producator la Humanitas.

Sursa foto: www.libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare