Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #avion

Mihaela a pierdut avionul in Monaco, dar a ajuns in garsoniera

Mihaela Radulescu a ratat inaugurarea magazinului "Picioru' Gras" din Timisoara. Dupa ce a ratat avionul din Monaco, destinatia brunetei a fost garsoniera iubitului ei, Dani Otil.

Dupa ce a participat personal la lansarea magazinelor pentru haine de copii din Constanta si Iasi, Mihaela Radulescu nu a mai ajuns la timp in Iulius Mall la Timisoara.

"Avea totul pregatit, era cu biletele in buzunar, dar a avut ghinionul sa fie blocata pe autostrada. A fost foarte suparata ca nu a putut ajunge la inaugurare ", a explicat pentru Click! Roxana Sfrija, administratorul noului magazinului "Picioru' Gras".

Cand a sosit cu intarziere in Romania, Mihaela s-a dus direct la garsoniera lui Dani. Iubitul ei a coborat in parcare la ora 22.00 si a ajutat-o pe vedeta cu bagajele, sub blitzurile fotoreporterii Libertatea.

Dupa noapte petrecuta cu Dani, Mihaela a mers la " Neatza cu Razvan si Dani ", unde si-a lansat noua carte. La emisiune au participat si trupa Taxi si Laura de la Wassabi, care au cantat in prima auditie melodii inspirate povestile Mihaelei. "La primavara, cateva dintre povestirile mele si cateva melodii legate de ele vor deveni audio-bookul " Niste raspunsuri "", a declarat Mihaela pentru Gardianul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului