Vedete din Romania

#relatie Mihaela Borcea #vedete intern #mihaela borcea #showbiz

Mihaela Borcea, din sotia inselata - amanta!

Telenovela in familia Borcea! O femeie, pe nume Angela Calomfir, sustine ca fosta sotie a omului de afaceri Cristian Borcea, Mihaela Borcea, s-ar iubi cu partenerul sau, Sorin Rap. In plus, fostul iubit al Mihaelei Borcea o acuza pe aceasta ca i-a fost infidela!

Angela Calomfir a marturisit ca sotul sau a plecat deja de acasa si locuieste impreuna cu Mihaela Borcea.

“Il iubesc foarte tare, dar nu ma mai impac cu el. Doar daca vrea sa face cununia in direct. M-a sunat toata ziua. A zis ca a vazut-o de 2 pe aceasta femeie. Ea a zis prima data ca nu il cunoaste, apoi a zis ca e sofer. Sorin locuieste la mine acasa. Eu doar de sambata nu l-am primit acasa. Din 20 decembrie, a plecat de acasa. Dar se intorcea mereu. Era cu Mihaela Borcea, sunt sigura. Astea sunt hainele lui si i-am zis sa vina sa le ia. Daca nu si le ia, le dau foc”, a spus Angelica Calomfir, confor wowbiz.ro.

“Ma bucur ca a ales-o pe Mihaela. Ma bucur ca a ales mai sus. Imi pare rau ca Mihaela face asa ceva. Nu e frumos sa isi cladesti fericirea pe nefericirea altuia. Sa il ia de barbat acum. Iubirea mea pentru el a fost nemarginata”, a mai spus spus Angelica Calonfir.

Acuzata de fostul iubit de infidelitate

Si Marian Toader, primarul din Zabrani, judetul Arad, cu care fosta sotie a boss-ului de la Dinamo avea o relatie, sustine ca aceasta i-a fost infidela.

„Omul este soferul meu. Nu am nici o relație de alt tip cu el, doar una strict profesionala. Mi-a fost prezentat de cineva si l-am ajutat pentru ca stiam care este situatia lui. Am mai multi soferi. Problema este ca sunt o femeie cunoscuta si se fac mereu speculatii pe seama mea. De cinci ani sunt un om liber si nu e cazul sa fiu implicata in asemenea scandal. Imi vad de copii, de sanatatea mea. Zilnic imi fac perfuzii, iar sambata am revenit in tara dupa un tratament de o saptamana la o clinica in Viena. N-am timp de prostii”, a declarat, pentru Click!, fosta sotie a lui Cristi Borcea.

Pe de alta parte, primarul spune ca presupusa idila pe care Mihaela Borcea ar avea-o cu propriul sofer tine de cateva luni bune.

“Orice babat si orice femeie simte cand partenerul calca stramb! Mi s-a confirmat in ianuarie, cand m-a sunat doamna Calomfir si mi-a spus de ce nu mai merge relatia mea cu Mihaela! Si am avut o discutie cu Mihaela, dar a negat”, declara Marian Toader.

“Am fost foarte surprins ca are o relatie cu soferul ei. Oricum, chestia cu soferul mi se pare o declaratie de prost gust si nu inteleg de ce sa nu imi asum o relatie, daca am o relatie? Daca ai o relatie, ai o relatie! Nu poti sa il numesti sofer sau carator de bagaje…. Nu iti duci soferul in Dubai sau in Turcia sau la Viena”, a mai spus Marian Toader, scrie libertatea.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare