Vedete din Romania

#bogdan radulescu #proces #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu a castigat procesul: Isi pastreaza numele

Mihaela Radulescu a castigat prima batalia din razboiul pornit de fostul ei sot, Bogdan Radulescu , cu ceva timp in urma. Astfel, magistartii Judecatoriei Sectorului 1 i-au dat castig de cauza vedetei si aceasta isi poate pastra numele de „Radulescu”.

In aprilie 2009, Bogdan i-a cerut Mihaelei sa-i dea numele inapoi, precizand ca divortul de el nu a fost unul legal. Procesul a luat sfarsit saptamana trecuta, insa magistratii au luat o decizie cu privire la acest caz abia ieri. Acestia au admis exceptia invocata de avocatul Mihaelei si i-au respins actiunea domnului Radulescu, considerand-o inadmisibila.

Decizia nu este insa una definitorie si poate fi atacata la Tribunalul din Bucuresti. Bogdan sustine in continuare ca divortul de Mihaela, ce a avut loc in urma cu 20 de ani, a fost unul ilegal, fiind intocmit absenta lui.

"Doamna Radulescu putea sa depuna sentinta de divort, dar n-a facut-o, asa ca nu am apucat sa ne judecam... Dumneaei a castigat pe procedura", a declarat avocatul lui Bogdan Radulescu, Petre Nedelcu, citat de Cancan cu privire la acest caz.

Mihaela l-a aniversat pe Florin Piersic

Marti seara, Mihaela Radulescu a fost gazda unui spectacol maraton de cinci ore dedicat actorului Florin Piersic , care a aniversat la Sala Palatului, 52 de ani de activitate. Mihaela si-a aratat respectul pentru maestrul Piersic , precizand ca este fascinata de personalitatea acestuia. Pentru el, diva si-a amanat si cu o zi plecarea la Monaco.

"Il ador pe Florin. Este un barbat caruia i-am dedicat foarte mult din timpul meu, am ramas o zi special pentru el, i-am dedicat un capitol din cartea mea, emisiuni intregi si i-as dedica inca foarte multe alte lucruri pentru ca le merita", a declarat Mihaela Radulescu pentru Cancan.

Citeste si:

Secretele divorturilor Mihaelei Radulescu

Primul sot al Mihaelei Radulescu sustine ca nu exista acte de divort

Mihaela Radulescu de la revolutie la Monaco

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare