Vedete din Romania

Mihaela Radulescu, acuzata de discriminare

Moderatoarea emisiunii “Duminica in familie” a fost taxata aspru de Tudor Chirila, solistul trupei “Vama”. Dupa ce declaratiile acesteia, conform carora: “Cand o persoana publica isi face blog da senzatia ca e disperata sa livreze lumii informatii magulitoare despre ea”, au fost publicate intr-un supliment saptamanal, artistul a simtit nevoia sa-i dea replica, acuzand-o de discriminare .

Tudor Chirila, unul dintre cei mai activi blogari din randul vedetelor din Romania, o acuza de discriminare pe Mihaela Radulescu. Solistul trupei Vama a luat atitudine si a postat pe blogul sau personal un comentariu acid la adresa moderatoarei Antenei 1, care a declarat recent ca “o persoana publica, trecuta de 30 de ani, care-si face blog, este exact la fel de ridicola ca o “tanara” de vreo 50 de ani dansand lasciv pe muzica house”.

Desi declaratiile Mihaelei Radulescu nu ii erau adresate lui si nici Andreei Raicu, vedeta Prima TV intrata recent in blogosfera , Chirila nu s-a putut abtine sa-si posteze punctul sau de vedere pe blogul sau personal. “O respect pe Mihaela Radulescu, dar nu stiam ca este predispusa la DISCRIMINARE. Prin urmare, persoanele publice care sunt trecute de treizeci de ani devin ridicole pentru ca aleg blogul ca forma de exprimare sau de expresie.

O femeie de cincizeci de ani care ar dansa “lasciv” pe muzica house s-ar acoperi automat de ridicol, de parca pofta de viata, de sex, de rememorare ar trebui sufocata si reprimata dupa patruzeci. Pacat”, sustine solistul nonconformist, care a primit zeci de mesaje de incurajare din partea fanilor sai.

Chirila, vizat de declaratii

Artistul, care in urma cu cateva zile si-a lansat “Pe sarma” cel mai recent videoclip al sau, simultan pe mai multe site-uri, posturi tv, dar si pe blogul personal, a luat atitudine si fata de explicatiile Mihaelei conform carora: “Nimeni nu scrie pe blog despre el insusi ca e un tampit, ca are un muc in nas sau ca sforaie, ori crede ca asta-i calea spre mentinerea succesului”.

Acesta, vizibil iritat de atacurile Mihaelei, adresate, in fapt cu totul si cu totul altei persoane, declara: “Pentru mine care sunt trecut de treizeci de ani si persoana publica si prin urmare vizat direct de aceste declaratii, blogul este o alta forma de expresie. Este locul in care imi public fotografiile, eseurile si ideile, locul in care exersez proza scurta, locul in care vorbesc despre muzica mea. Am inceput cu 200 de cititori in ianuarie 2007 si am 30 de mii in martie 2008”.

Sfaturi pentru Mihaela

Facand apel la inteligenta vedetei de la Antena 1, dar si la faptul ca si ea a trecut de 30 de ani, artistul o sfatuieste pe aceasta sa incerce sa fie mai deschisa si mai toleranta: “O stiam un om deschis la nou. Blogul nu este o forma de fanfaronada si nici o forma de exhibitionism. In Postul Pastelui , o vreme a tolerantei si intelegerii, lucrurile nu trebuie privite discriminatoriu si unilateral ”.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare