Vedete din Romania

#Hannes Arch # mihaela radulescu doliu #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu: “Am pierdut un om grozav!” A murit in urma prabusirii unui elicopter

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner sunt profund indurerati, dupa ce unul dintre cei mai buni prieteni ai vedetei si ai partenerului ei de viata.

"Am pierdut un prieten si un om grozav", a scris Mihaela Radulescu in aceasta dimineata pe contul sau de Facebook, la scurt timp dupa ce a fost confirmat decesul pilotului austriac Hannes Arch.

Hannes Arch avea 49 de ani si era unul dintre cei mai buni piloti din echipa Red Bull, primul european care a castigat Red Bull Air Race. Austriacul a murit intr-un accident de elicopeter in Alpii Austrieci, in zona varfului Grossglockner, scrie click.ro.

”L-am cunoscut pe Hannes in urma cu patru ani, in calitate de jurnalist. Ii admiram de multa vreme cariera. Un campion mondial in cursele aeriene, un sportiv Red Bull, un parapantist dat naibii, un pilot de elicopeter super bun. Ne-am imprietenit. Felix si Hannes erau prieteni foarte apropiati si parteneri. Am cunoscut-o si pe Miriam, dragostea vietii lui. Este cumplit de greu sa exprim toata durerea mea. Hennes, vei ramane mereu eroul meu cu zambetul pe buze”, a scris Mihaela Radulescu.

Hannes ceruse autorizatie pentru un zbor de noapte de pe aeroportul din Salzburg, pentru elicoperul sau. Aparatul de zbor s-a lovit de o stanca la scurt timp dupa decolare, in jurul orei 21. Autoritatile au confirmat moartea pilotului, in urma ranilor suferite. Un alt pasager al elicopterului a supravietuit si se afla in acet moment internat in spitalul din Lienz, Tirol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare