Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #gospodina #diva

Mihaela Radulescu da cu mopul in garsoniera

Chiar daca tine la viata ei privata, Mihaela Radulescu se confeseaza din nou presei. Ea este prezenta cu un interviu indraznet si un pictorial incitant in numarul nou al revistei "The One", unde vorbeste despre viata ei alaturi de Dani Otil.

In interviu, Mihaela se declara o femeie cu capul pe umeri, fara fite, care isi vede de viata ei, in ciuda atentiei presei: "Mie asta mi se pare normalitate... Uite, azi dimineata am plecat de acasa dupa ce am spalat niste vase, am spalat pe jos, am dus gunoiul si am inchis usa unei garsoniere . Si am venit aici, in apartamentul prezidential de la Marriott , sa facem o sedinta foto in care trebuie sa fiu megadiva."

Ea povesteste ca Ayan nu l-a cunoscut pe iubitul ei, Dani Otil, si ca nu vede nici un rost pentru care micutul de patru ani sa fie implicat in viata ei sentimentala deocamdata.

Intrebata daca se vede imbatranind alaturi de Dani, Mihaela a declarat ca prefera sa traiasca in prezent: "Refuz sa ma gandesc la asta. A trecut atat de putin timp de cand suntem impreuna, a trecut atat de putin timp de cand am incheiat o relatie de zece ani... Nu pot sa ma gandesc la niciun soi de vesnicie. Nu vreau. Azi. Azi sunt foarte in regula. Azi mi-e foarte bine. La maine ma gandesc doar cand este vorba despre copilul meu. E singura fiinta care contine o privire spre viitor, din punctul meu de vedere".

Manea pentru Andreea Marin Banica

In timpul filmarilor pentru editia speciala a emisiunii " Duminica in Familie " din ziua de Craciun, Mihaela a dedicat o manea Andreei Marin Banica, conform a vrut sa-i dedice Mihaelei melodia "Hai, zana mea!", dar Mihaela l-a corectat. Ea a declarat ca este o diva si nu o zana si a dedicat maneaua Andreei Marin Banica careia i-a urat Sarbatori Fericite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare