Vedete din Romania

# scandal mihaela radulescu #vedete intern #romanii au talent #showbiz #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, data afara de la Pro TV?

Scandalul iscat de declaratiile recente ale Mihaelei Radulescu, considerate de multi homofobe,  ia amploare. Conform blogului lui Marius Tuca, contractul vedetei cu trustul din Pache Protopopescu a fost suspendat.

„Surse din cadrul PRO TV au declarat pentru mariustuca.ro ca Mihaela Radulescu si-a incetat contractul de colaborare cu postul tv. Aceleasi surse indica drept principala cauza a acestei rupturi, notorietatea negativa adusa de gesturile si comentariile Mihaelei, ca jurat a concursului «Romanii au talent», care au condus la scaderea ratingului acestei emisiuni”, a scris jurnalistul pe blog.

Contactata de Libertatea, juratul emisiunii "Romanii au talent" a negat acest lucru. "Nici vorba!",  a spus Mihaela Radulescu.

Reprezentantii PRO TV au negat o astfel de situatie: "Nu este adevarat ca Mihaela Radulescu va fi exclusa".

CITESTE SI:

Ce pregatesc vedetele pentru masa de Paste. Inspira-te din meniul lor
Celebritatea nu le ajuta. 3 vedete care nu se mai descurca deloc cu banii

Dezvaluiri din interior. Cati bani au castigat vedetele in jungla: "Sumele sunt foarte mari"

 
 

Pe de alta parte, afirmatiile  divei de la Monaco  a ajuns dincolo de granitele tarii noastre, pana la urechile lui Simon Cowell - mogul din industria entertainment, proprietar al casei de discuri si de televiziune Syco, care a inventat concursul Got Talent (Romanii au talent), scrie metropotam.ro.

Chiar daca nu este vorba despre contul oficial de Twitter al lui Simon Cowell, mai mult ca sigur cele cateva sute de mesaje vor fi trimise direct lui Simon. De asemenea, chiar daca reactia a venit pe acest cont de Twitter, este un semnal de alarma destul de mare pentru cei de la Pro Tv.

In 7 aprilie, Mihaela Radulescu le-a cerut scuze „tuturor celor care s-au simţit ofensati!". "Imi cer scuze tuturor celor care au citit articolul meu, atat prieteni dragi, cat si persoane pe care nu le cunosc si s-au simtit ofensati de vorbele mele. N-am avut nicio clipa intentia de a-i jigni sau de a-i discrimina, asa cum am demonstrat-o, de-a lungul anilor, prin actiunile si declaratiile mele in viata publica sau privata. Alegerile pe care le face fiecare in viata personala nu trebuie sa fie subiectul unor astfel de dezbateri si îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce am scris", a fost reactia Mihaelei Radulescu dupa scandalul provocat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului