Vedete din Romania

#divort #proces #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, data in judecata de fostul sot

Aventurile mediatizate ale Mihaelei cu Dani Otil nu au trecut neobservate pentru primul ei sot, Bogdan Radulescu , al carui nume il poarta. El o cheama in instanta pentru ca vrea ca ea sa renunte la numele lui, pe care considera ca nu il onoreaza.

La divortul de Bogdan Radulescu, Mihaela a decis sa nu isi pastreze numele de fata Tiganu ci pe al lui. Daca Bogdan are castig de cauza in instanta, ea ar putea fi nevoita sa renunte la numele cu care a devenit celebra.

Mihaela pare ca tine la acest nume daca l-a pastrat si dupa cele doua casnicii cu Stefan Banica Jr. si Elan Schwartzenberg . Aventurile ei mediatice cu Dani Otil i-au atras atentia lui Bogdan Radulescu, care considera acum ca Mihaela ii da un renume prost si de aceea o da in judecata, sustine ATAC.

Relatia Mihaelei cu Dani Otil a impartit publicul in doua tabere: cei care o critica pentru prezenta in presa cu tot felul de declaratii socante si cei care ii iau apararea sustinand ca singurul lucru important este fericirea ei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare