Vedete din Romania

# mihaela radulescu dragoste # mihaela radulescu iubit #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, declaratie de dragoste surprinzatoare: "N-am trait alte saruturi mai frumoase"

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai fericite mame din lume. Recent, diva de la Monaco i-a scris fiului sau un mesaj emotionant pe Facebook. 

Vedeta a marturisit ca dragostea de mama este unica si a declarat ca Ayan nu a cunoscut inca niciun barbat in afara de tatal lui si ca nu ii va prezenta pe nimeni fiului sau pana nu va fi sigura ca si-a intalnit sufletul-pereche.

"N-am trait alte saruturi mai frumoase si n-am inchis ochii atat de fericita pentru nimeni altcineva. Iubirea de mama si felul in care te iubeste puiul tau, bat, in orice competitie, iubirea oricarui barbat. Iar cand eu ma uit in sus ca sa multumesc pentru tot ceea ce traiesc frumos si intens, pentru binele celor dragi.... ma uit chiar spre Dumnezeu, nu spre vecinul de la etajul superior si nici spre satelitul rusesc care trece in acel moment pe cer (nu de alta, dar i-a dus mintea pe unii sa scrie ca ma uit in sus catre...un zburator:))))) - veste proasta, dragilor - omul nu e pasare si nici praf de stele, ci o forma de viata la care ma pot uita, cel mult, doar de la egal la egal, aici, pe Pamant. Si poate ca ar trebui sa mai fac o precizare, ca sa n-o luati razna si pe mai departe - copilul meu nu s-a intalnit cu niciun alt barbat din viata mea de cand am divortat de tatal lui. Si nici nu va cunoaste vreun alt barbat, in afara de tatal lui, pana nu voi fi convinsa ca are de ce. Sunt o mama responsabila si prea preocupata de mintea si sufletul copilului meu, deci este exclus sa fac tampenii in ce-l priveste" a scris Mihaela pe Facebook.

CITESTE SI: 

Vedete care ne fac sa fim mandri ca suntem romani

Carmen Bruma, prima imagine cu fiul sau de Sarbatori

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare