Vedete din Romania

#mihaela radulescu # critici mihaela radulescu #romanii au talent #vedete intern #showbiz

Mihaela Radulescu, desfiintata: "Menopauza ii da tarcoale"

De zece zile, Mihaela Radulescu este tinta criticilor mai mult sau mai putin avizate. Vedeta TV a reusit sa isi atraga oprobriul publicului cu afirmatiile rautacioase de la show-ul "Romanii au talent". Jurnalistul Mircea N. Stoian sustine ca Mihaela este speriata de gandul ca imbatraneste.

Stoian a ajuns la aceasta concluzie dupa ce a analizat gesturile pe care "diva de la Monaco" le-a facut in cele doua editii ale show-ului de talente, printre care se numara faptul ca a sarutat un concurent sau ca s-a tavalit lasciv prin faina ori ca a criticat o tanara gimnasta pe motiv ca e prea grasa.

"Aflata la varsta la care fireasca menopauza da tarcoale tot mai des, Mihaela isi foloseste sexualitatea latenta pentru a atrage atentia. Si Mihaela a fost la randul ei gimnasta. Obscura pe cat se pare. Cuvintele ei scot la lumina frustrari adanc ascunse. Ea ar fi vrut sa se identifice din punct de vedere mental cu cele doua tinere gimnaste si cu situatia lor. Dar pozitia de jurat si o «gelozie» prost marcata a facut-o sa le gaseasca defecte exact acolo unde ea insista cel mai mult: in constructia imaginii proprii. La sunculite. Foarte probabil, peste 10-15 ani, sa o vedem cu fustita scurta cu vedere la chiloti, insotita de un frumos june adolescent, pentru ca, spun semnele, si semnalele, Mihaela Radulescu nu a invatat sa imbatraneasca frumos si decent", a scris Mircea M. Stoian pe Facebook.

CITESTE SI:
Mihai Bendeac, distrus pe viata. Trebuie sa plateasca 1,3 milioane de euro!
Kate Middleton a nascut in secret?

Cum ghicesti daca cineva iti spune adevarul sau te minte

Sursa foto: apropotv.r

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare