Vedete din Romania

#mihaea radulescu #relatii Mihaela Radulescu

Cum a cucerit-o Felix pe MIhaela Radulescu

Desi multi o considera o femeie indrazneata, provocatoare, chiar o devoratoare de barbati, Mihaela Radulescu marturiseste ca lucrurile nu stau deloc asa. 

Dovada sta chiar felul in care a inceput ultima sa relatie. Desi l-a considerat pe Felix un barbat foarte frumos, nu a indraznit sa faca primul pas. 

"Muierea din mine s-a gândit atunci: «Doamne, ce băiat frumos…», dar nu am făcut primul pas. În general, nu am ştiut să fac treaba asta în viaţă. Aşa că nu pot să fiu decât fericită că omul a făcut tot ceea ce trebuie pentru ca să ieşim la o cină împreună, rapid. Dar nu în România. O să râzi, Andreea. Ar fi fost complicat. Dincolo de aparenţe, nu sunt capabilă să sar pe bărbaţi, nici să iau iniţiativa. În ziua interviului nu s-a întâmplat nimic. Am aflat ulterior că Felix s-a străduit mult să facă rost de numărul meu de telefon şi a reuşit. Ştiu şi de la cine", a povestit Mihaela Rădulescu la Europa FM. 

Desi avea un numar de telefon, se pare ca austriacul obtinuse un numar gresit deoarece nu a reusit sa dea de Mihaela. Spre surprinderea ei, acesta i-a marturisit a doua zi ca i-a dat 20 de mesaje. La o zi dupa interviu, Felix a reusit sa o sune pe Mihaela, iar cateva zile mai tarziu se aflau la o cina. De atunci au trecut cateva luni, iar cei doi par o pereche de indragostiti ca in filme. 

Foto: Protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare