Vedete din Romania

#mihaela radulescu #parlament

Mihaela Radulescu, despre politicieni: "Cui ii pasa cu adevarat de batranii aproape morti de foame?"

Mihaela Radulescu este dezamagita de clasa politica romaneasca, pe care o acuza de demagogie si dezinteres pentru romani.

"Nu sunt o specialista in politica. Evit orice apreciere la adresa acestei lumi incalcite, iar cand o fac, conjunctural si de dragul conversatiei, nu-mi vine decat sa ma port ca protestatarul din Piata Victoriei - sa huidui, sa strig "jos" cu oricine sau... sa tac, a lehamite si lipsa de speranta", a declarat Mihaela intr-un editorial in Jurnalul National.

Mihaela a povestit despre o experienta placuta pe care a avut-o la Parlamentul Londonez, care nu se compara cu viata politica romaneasca vazuta la TV.

"Parlamentul romanesc pe care-l aud acum la televizor e din alt film. Cata mitocanie, cata pierdere de vreme cu discutii care n-au nici o legatura cu problemele reale ale acestei tari... Cati kilowati arsi de pomana, care inseamna facturi uriase, platite de prostii de noi, cate masini si costume scumpe, cate laptopuri si mobile, cate interese personale rezolvate in timpul programului, cate ceasuri scumpe la mainile lor, cata mitocanie si lipsa de logica, cati nervi de maidan si gesturi de parada...

Nu-mi ajung indignarea si tristetea sa-mi termin lista, dar, Doamne, e atat de lunga si de dramatica... Aud a nu stiu cata oara "fraudarea pensiilor", dar cui ii pasa cu adevarat de batranii aproape morti de foame, fara dinti, fara medicamente, fara acoperis?", a mai scris Mihaela, citata de Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare