Vedete din Romania

#cuplu #dani otil #divort #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu dezvaluie adevarata cauza a divortului

Sambata seara, in emisiunea Eugeniei Voda "Profesionistii", Mihaela Radulescu a hotarat sa faca publica adevarata cauza a divortului: instrainarea.

Dupa 10 zile de la pronuntarea divortului, in care Mihaela si Elan nu au dat nici un detaliu despre motivele despartirii, Mihaela infirma zvonurile si dezvaluie ca ei pur si simplu nu se mai iubeau.

In timp ce unii au sugerat ca divortul a fost doar o tactica media pentru a contracara reactia negativa la campania antifumat, iar altii au sustinut ca filmul pe care Mihaela voia sa-l regizeze si pe care sotul sau a refuzat sa-l finanteze a fost motivul, Mihaela a recunoscut ca cei doi nu mai erau apropiati.

"Divortul nu a avut nici o legatura cu campania. Cu atat mai putin cu zvonul ca Elan nu ar fi vrut sa-mi finanteze filmul pe care doresc sa-l fac. A fost doar o coincidenta faptul ca s-au intamplat toate acum. Adevaratul motiv pentru care am decis ca fiecare sa mearga pe drumul sau a fost ca nu mai formam o pereche, eram doar un cuplu" a declarat Mihaela.

Ea a hotarat sa mearga inainte cu viata ei, odata ce sentimentele dintre cei doi s-au racit: "Am ajuns la intelepciunea sa traiesc mai mult pentru mine, decat pentru altii. Am vazut multe femei care si-au gasit refugiul in alcool sau au ajuns pana la depresie. N-am facut niciodata o depresie si nici nu vreau sa fac asa ceva vreodata".

Mihaela pare ca si-a pierdut si increderea in dragoste, in ciuda relatiei cu tanarul Dani Otil: "N-am noroc in dragoste si nu cred ca mi-am gasit inca jumatatea. Cred ca seman foarte mult cu bunica mea, Nuti. Ea a avut nu mai putin de cinci mariaje. Eu, doar trei".

 

 

Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului