Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #relatie

Mihaela Radulescu, din nou in garsoniera lui Dani

Mihaela s-a intors la Dani Otil. Odata cu revenirea in tara a Mihaelei, la sfarsitul saptamanii trecute, “antenistul” radiaza de fericire pentru ca iubita lui a revenit la el in garsoniera .

Duminica seara, Dani si Mihaela s-au putut tine din nou in brate, in Romania. La aproape trei luni dupa ce fosta vedeta a “Duminicii in familie” a parasit tara cu directia Monte Carlo, ea a revenit cu cateva bagaje in casa iubitului, o garsoniera din cartierul Vitan din Capitala.

Cei doi au fost urmariti de paparazzi care i-au fotografiat la sosirea vedetei acasa la Dani. Potrivit Libertatea, Dani si-a asteptat iubita in fata blocului si a condus-o spre casa, dupa ce s-au sarutat pasional. El i-a carat si bagajele iar a doua zi dimineata a plecat spre sediul Antenei 1 cu bicicleta, radiind de fericire.

A zambit tot timpul, s-a jucat absent cu lingurita de cafea si, uneori, a oftat. La pranz, Dani s-a intors acasa, iar Mihaela nu a iesit din garsoniera, asteptandu-si iubitul acasa, noteaza Libertatea.

Mihaela a revenit in tara week-end-ul trecut pentru a deschide alte sase magazine din seria “Picioru’ Gras”. La inceputul lunii viitoare, ea va lansa o noua carte, a doua din cariera, intitulata " Niste raspunsuri ", care aduna povesti personale, texte de fictiune si contine o serie de ilustratii realizate de Horatiu Malaele .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare