Vedete din Romania

#mihaela radulescu #antisemitism #scandal #adulter #divort

Mihaela Radulescu: "Elan ma insela!"

Dupa luni de speculatii in care Mihaela Radulescu nu a mai dat nicio declaratie presei despre viata ei privata, vedeta revine si dezvaluie faptul ca Elan o insela. Ea acuza presa mondena de discriminare si de neprofesionalism.

Mihaela Radulescu a scos la lumina detalii incendiare despre divortul ei: Elan Schwartzenberg nu i-a fost fidel.

"Vin in premiera si spun ca sotul meu a gresit lamentabil si n-am mai putut sa reconstruiesc afectiv nimic pe un soclu putred. Si spun asta dupa ce timp de 7-8 luni toata lumea m-a aratat pe mine cu degetul si a comentat numai pe langa subiect si foarte departe de adevar.", a declarat Mihaela Radulescu in interviul acordat publicatiei Cotidianul. 

Vedeta TV a fost foarte deranjata de speculatiile asupra motivelor divortului si de declaratiile Adrianei Bahmuteanu si ale Monicai Tatoiu despre calitatile ei de mama.

"Sotul meu nu m-a parasit si nici nu m-a alungat de-acasa, ci am luat singura aceasta decizie pentru ca ma insela cu gratia oricarui milionar roman care-si incearca puterile mai mult decat il tin, copilul traieste cu mine, e crescut de mine si incredintat legal mie...", a mai spus Mihaela.

Mihaela, discriminata de antisemiti?

Prezentatoarea TV a depus o plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, in care acuza ziarul Libertatea de discriminare si antisemitism . Ea considera ca unele articole publicate de cotidian ii pun in pericol demnitatea si, mai mult, integritatea fiului ei, prin "metode naziste".

Mihaela acuza Libertatea si de neprofesionalism, prin prisma faptului ca reporterii publicatiei l-au imbatat pe fostul ei sot pentru a obtine declaratii incendiare despre prima ei casnicie. Punctul principal al plangerii inaintate de ea la CEDO este un articol publicat in cotidian care, conform Mihaelei, contine citate fabricate despre viata ei sexuala si relatia cu Dani Otil.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare