Vedete din Romania

#campanie antifumat #parodie #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu este din nou luata peste picior

O noua parodie la campania antifumat sustinuta  de Mihaela Radulescu circula acum pe internetul romanesc. De aceasta data parodia este mai putin grosolana decat precedenta, creata de Zoso.ro. Mesajul campaniei, "Fumatul este chiar singura ta placere?" a ramas neschimbat, in schimb poza divei este retusata cu maiestrie, dupa cum se vede in imaginea alaturata.

Imaginea, pe care o puteti vedea integral aici, sugereaza ironic faptul ca pentru unii lasatul de fumat poate duce la o crestere a greutatii si in acelasi timp poate fi o critica a naivitatii cu care Antena 2 a publicat prima poza cu textul schimbat.

Poza a aparut prima oara pe retusuri.blogspot.com. Aici, unele imagini prelucrate in photoshop parodiaza fara mila personalitati celebre din Romania, de la oameni politici la sportivi si vedete TV, in timp ce altele sunt doar exercitii in grafica computerizata , de multe ori cu rezultate amuzante.

Prima parodie a creat un adevarat scandal mediatic atunci cand poza a aparut in timpul emisiunii Scoala Vietii de pe Antena 2, ai carei moderatori au prezentat-o ca fiind reala. Mihaela a fost sunata in direct sa comenteze si a atacat emisiunea si a cerut demisia producatoarei Andrada Moga.

Mihaela Radulescu a raspuns public si criticilor aduse de Mircea Badea care a pus la indoiala eficacitatea campaniei anti-fumat, care pare a fi adresata numai barbatilor.

Campania a fost controversata inca de la inceput datorita implicarii sotului Mihaelei, Elan Schwartzenberg. In valoare de 800.000 Euro, ea a fost castigata de la Ministerul Sanatatii de consortiul Seaview, format din firme la care Elan este actionar.

Multi au commentat aceste aspecte pe bloguri si site-urile unor publicatii si au adus alte acuze campaniei. In timp ce unii sustin ca scandalul parodiei a fost o tactica de relatii publice, altii critica mesajul pe care campania il transmite.

Conceptul campaniei si prestatia divei au fost criticate atat de presa, bloguri, cat si de utilizatorii portalului nostru:

"Dorinta asta fierbinte de a te dezbraca pentru oameni, rabunarea impotriva celor ce nu sunt de acord cu ce faci, reprezinta clar sindromul menopauzei, sau criza de la 40 de ani." - nico

"nu se face asa ceva, din bani publici , oricat ti-ai dori sa fii de "popular". trebuia gasita o alta forma de exprimare a protagonistei din reclama antifumat. ca doar nu se adresa exclusiv barbatilor. hai sa invatam sa fim si seriosi atunci cand facem lucruri serioase." romanul de pe zebra pe site-ul Gandul.info

"Atatia bani ca sa aratam o vedeta in chilotei, gata de culcare? Buna treaba. Probabil barbatii se vor gandi la ce s-a gandit si Zoso, din motive evidente. Intrebarea care este: avand in vedere ca numarul fumatoarelor este cam egal cu al fumatorilor in Romania, nu ar trebui sa apara si un mascul feroce, eventual in tanga, in cadrul campaniei? Ca sa nu fie acuzat Ministerul de discriminare ulterior." - Marius Sescu pe blogul personal

 

Tu ce parere ai despre aceasta campanie? Este conceptul unul potrivit pentru a convinge fumatorii sa se lase de fumat?

Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare