Vedete din Romania

#impostor #facebook #site #blog #dani otil #mihaela radulescu #eric colas #videoclip

Mihaela Radulescu, furioasa pe impostorii digitali

Mihaela Radulescu a atacat pe blogul lui Dani Otil folosirea fara permisiune a identitatii ei de catre utilizatori ai internetului. Vedeta este suparata pentru ca mai multe persoane sustin ca sunt Mihaela pe FaceBook, unul dintre cele mai mari site-uri de social networking .

Iubita lui Dani a folosit din nou blogul lui pentru a-si apara imaginea. Mihaela isi avertizeaza fanii ca nu este prezenta online in alte parti in afara de www.daniotil.ro si Twitter.

"Ma atentioneaza diversi prieteni ca-mi apare numele si mai ales poza pe diverse site-uri de comunicare, asa incat vreau sa fac niste precizari: pe FaceBook, nici una dintre ratatele (ca banuiesc ca daca aveau ce povesti despre ele, o faceau, nu-mi furau identitatea) care se folosesc de numele meu si de poze cu mine nu sunt eu. Atentie, unele sunt de-o prostie si rautate fara margini, facand afirmatii absolut socante. Va rog sa le ignorati si nici o secunda sa nu va imaginati ca as putea fi eu - nici macar vreuna din poetesele care scriu sensibil, fara porcarii, dar tot cu poza mea, furata de prin reviste", scrie Mihaela Radulescu pe blog.

Mai mult, vedeta ameninta impostorii cu actiuni legale, pentru a-si proteja imaginea: "Am atentionat managementul FaceBook si avocatii, dar pana la solutionarea cazului, va rog sa ignorati orice profil cu numele si poza mea, fie de pe acest FaceBook, fie de pe oricare alta "jucarie" de acelasi gen. Singurul, dar absolut singurul loc unde am un cont, pe care-l folosesc foarte rar si intr-un cerc foarte restrans, este Twitter. In rest, folosirea abuziva a numelui si imaginii mele e pasibila de pedeapsa penala si ma voi ocupa sa se intample".

Mihaela a negat si asocierea cu site-ul mihaela-radulescu.ro, considerand ca cei care isi pierd timpul cu incercari de a se asocia cu numele ei sunt impostori si ratati.

 

Citeste si:

Mihaela Radulescu a filmat un videoclip in Tunisia

Urmareste clipul piesei Spune Oui a lui Eric Colas , cu Mihaela Radulescu:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului