Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #off road

Mihaela Radulescu, gospodina pentru Otil

Duminica, Dani Otil a dat startul concursului de off-road organizat la Buzau.Inceputul a fost unul mai putin bun: ploi de dimineata pana seara si noroi cat cuprinde. Moderatorul de la Antena 1 a gasit insa sprijin in iubita lui, Mihaela Radulescu. Ca o iubita ascultatoare, aceasta i-a spalat hainele de noroi si a avut grija ca Otil sa manance la timp.

Pentru Dani Otil, aceasta este o saptamana foarte solicitanta. Matinalul de la Antena 1 participa la cea mai complexa competitie de off-road din tara, organizata chiar de el. Tabara a fost ridicata undeva in mijlocul padurii si pana vineri moderatorul va locui intr -o rulota.

Otil se trezeste in fiecare dimineata la 6.00-7.00 pentru a verifica ca totul este in perfecta stare si da startul curselor. Urcarea pe traseele din masivul Penteleu  se face incepand cu ora 9.00.

"La fiecare competitie, toti colegii ma invidiaza pentru ca reusesc sa ma culc primul si sa ma trezesc tot primul. La masa, astept de multe ori sa se deschida cantina", a povestit Dani Otil pentru Click!

Rutele au fost alese chiar de Dani Otil impreuna cu colegii sai de la clubul de off-road din Buzau.

"Aproape in fiecare weekend sau chiar mai des am venit la Buzau sa mai marcam cate o rapa", a precizat Dani pentru Click!, aratand astfel ca padurea aleasa pentru concurs nu-i este nici pe departe necunoscuta.

Dupa traseu, Otil se retrage catre tabara. Aici are un ajutor de incredere, pe Mihaela Radulescu, iubita lui care il ajuta sa se spele de noroi si care ii da de mancare. Se odihneste putin si apoi intra din nou in pielea organizatorului care se intereseaza de starea traseelor si de potentialii concurenti rataciti.

Dani Otil a pus mult suflet in acest concurs si si-a dorit ca totul sa iasa perfect. "Ne-am ocupat de tot cu luni bune inainte. Am mutat tabara, avem dusuri cu apa non-stop, conexiune la Internet si telefonie mobila", a declarat acesta pentru ziarul Click!.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului