Vedete din Romania

#duminica in familie #tv #sofer #voicu #catalin botezatu #monica columbeanu #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, interesata de soferul Monicai

Cu Dani plecat din Bucuresti, Mihaela Radulescu s-a putut bucura nestingherita de prezentarea de lenjerie intima a lui Catalin Botezatu. Unul dintre modele a fost Voicu, soferul Monicai Columbeanu, care i-a starnit interesul prezentatoarei atat de mult incat s-a trezit cu mana ei pe fund.

In emisiunea " Duminica in familie ", Mihaela Radulescu s-a gandit sa faca un cadou frumos de 1 Martie doamnelor, dar ea s-a bucurat cel mai mult de prezentarea de lenjerie intima in cadrul careia au defilat numai barbati.

Voicu, soferul Monicai Columbeanu, a urcat si el pe podium sa prezinte o pereche de chiloti decupati pe fese. Impresionata de fizicul lui, Mihaela l-a pipait pe fund si l-a luat la intrebari pe tanarul vizibil stanjenit, conform Gardianul.

"Vai ce ochi ai!", "Cum te cheama?", "Cu ce te ocupi?", "Cati ani ai?", "Ce zodie esti?" au fost cateva din intrebarile pe care Mihaela i le-a aruncat lui Voicu, inainte sa afle cine este.

"Cum?! Tu esti celebrul sofer? Dupa ce criterii te-a ales Monica? Dar, la naiba, se vede cu ochiul liber! Esti mult mai frumos decat in ziare! Jur! De fapt, de jur imprejur!", a fost reactia divei cand a aflat ca tanarul pe care il pipaise si admirase este Soferul Monicaisoferul si asistentul personal al Monicai Columbeanu.

In timpul discutiei cu Catalin Botezatu, Mihaela, sincera si dezinvolta, a facut si o gluma grosolana: "Mai Cataline, alta data martisoarele se purtau in piept!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare