Vedete din Romania

#mihaela radulescu #cosmetice #adrian mutu

Mihaela Radulescu intra in industria cosmeticelor eco

Dupa ce a renuntat la emisiunea " Duminica in familie ", Mihaela nu planuieste sa stea acasa. Diva este implicata in mai multe proiecte si planuieste lansarea unei linii de cosmetice ecologice care ii poarta numele.

"Nu sunt somera, am renuntat doar la emisiune. Am o firma de productie, am o agentie de turism, scriu la "Jurnalul National" si la "Elle", vand o carte si o lansez pe a doua, lansez o linie personala de cosmetice... Nu am nicio legatura cu somajul, dimpotriva", a explicat Mihaela pentru Ziarul ring.

Cosmeticele "Mihaela Radulescu", fabricate in Danemarca, nu contin parabeni si nici alte substante nocive pentru ten. Imaginea produselor cosmetice barbatesti va fi Adrian Mutu. Linia de produse urmeaza sa se dezvolte treptat prin lansarea de farduri, creme si a unui parfum.

Primul produs lansat cu numele vedetei va fi o periuta pentru sprancene . "Pasta coloranta nu curge pe la capatul acelor, ci printre ele, astfel incat nu murdareste pielea de sub sprancene, ci doar coloreaza firele de par. Rezultatul este senzational", a adaugat Mihaela.

Pe langa afacerea cu cosmetice, mama lui Ayan va crea si haine pentru baietei pe care le va vinde in magazinul "Picioru' gras", deschis in Constanta cu ajutorul financiar al lui Elan.

 

Citeste si

Mihaela Radulescu face afaceri cu Elan de dragul lui Ayan

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare