Vedete din Romania

Mihaela Radulescu isi doneaza premiul

Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania a premiat luni seara cele mai valoroase productii de televiziune realizate in 2007. Mihaela Radulescu a fost recompensata pentru a cincea oara cu un premiu, pe care vedeta Antenei 1 il va dona unei colege de breasla, relateaza Libertatea.

Emisiunii “ Duminica in familie ”, produsa si moderata de Mihaela Radulescu i-a fost acordat “Premiul pentru Divertisment” in cadrul Galei Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania ( ) pe 2007.

“Sunt mandra ca ma situez in galeria premiantilor APTR de atatia ani. Am luat premiul ca realizator, nu ca vedeta, de aceea il consider cel mai important de pana acum. Am donat premiul, atat in componenta sa financiara, cat si in cea de simbol, celui mai bun realizator de televiziune pe care-l cunosc si care astazi are nevoie de noi - ”, a declarat Mihaela Radulescu.

Echipa de stiri de la postul Antena 3 a primit premiul pentru “Jurnal”, iar Gabrielei Vranceanu Firea i-a fost acordat trofeul “Televedeta anului 2007”.

Radu Danaila de la TVR Cultural , cu programul “Dali necunoscut” a primit Marele Premiu la cea de-a 18-a Gala APTR, informeaza Ziarul.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare