Vedete din Romania

#divort #elan schwartzenberg #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu l-a agatat pe Elan in club!

Elan Schwartzenberg a dezvaluit modul in care a cunoscut-o pe Mihaela Radulescu.

Realizatoarea TV i-a strecurat in mana un bilet cu numarul ei de telefon in club! "Imi place sa fiu agatat . O femeie cu initiativa este absolut remarcabila!", a declarat Elan.

Fosta sotia a omului de afaceri nu a asteptat sa fie abordata si i-a strecurat in mana un biletel cu numele ei si numarul de telefon.

"Mihaela m-a agatat intr-o discoteca , punandu-mi in palma un bilet, o hartie de la bar, pe care scria cu pixul numele si numarul ei de telefon", a declarat omul de afaceri in revista Playboy.

Elan a mai dezvaluit pentru revista faptul ca nu a avut nici o relatia cu Anna Lesko . Mai mult, omul de afaceri crede ca artista a devenit celebra abia dupa asocierea cu el si cu Mihaela Radulescu.

"Nu am avut nici o relatie cu Anna Lesko in timpul casatoriei mele cu Mihaela. Pe Lesko, cand am vazut-o prima oara, nu prea o cunostea nimeni. Anna Lesko si-a facut lansarea publica prin replici cu referire la Mihaela Radulescu", a explicat omul de afaceri.

Dani, agatat si el de Mihaela

In relatia cu Dani Otil, tot Mihaela a facut primul pas. Matinalul de la Antena 1 a dezvaluit in urma cu un an ca Mihaela l-a curtat , dar nici el nu s-a lasat prea greu convins.  

"Recunosc. Ea a facut primii 50 de pasi", a scris Dani pe blogul personal.  "N-as fi avut vreodata curajul sa ridic capul in fata celei careia I se spunea "diva". L-am ridicat pentru ca mi l-a ridicat ea, cu degetul aratator impingand usor in barbia mea", mai scria dani in urma cu un an. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare