Vedete din Romania

#enduro #dani otil #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu l-a asteptat pe Dani in ploaie la linia de sosire

Mihaela Radulescu a fost alaturi de dani duminica, cand iubitul ei a participat la prima zi a celei mai dure competitii de enduro din lume.

Dani a inceput proba de dimineata, iar Mihaela a fost alaturi de el si la start si la linia de sosire. Matinalul a terminat cursa abia in jusr de ora 17:00, iar Mihaela l-a asteptat in ploaie nemachiata.

"Ma bucur ca sunt intreg, mai ales ca au dat drumul unui baraj imediat dupa ce am trecut eu. Daca ma prindea apa acolo, nu se stie ce se intampla. Urmeaza inca doua zile grele, dar cred ca o sa fie totul bine", a declarat Dani pentru Click!

In prima zi a RedBull Romaniacs, Dani a avut insa si probleme. El a ramas fara benzina si a fost nevoit sa mearga doua ore prin ploaie pana la cel mai apropiat sat.

"Am mers doua ore pe jos pana intr-un sat ca sa iau benzina. La inceput am fost dezamagit, insa pe drumul de intoarcere am intalnit 19 concurenti cu aceeasi problema. De vina a fost ploaia", a mai spus Dani, citat de Libertatea.

S-a dezbracat de hainele lui Dani!

Luni, Mihaela Radulescu s-a intors la Bucuresti pentru a prezenta emisiunea "Neata cu Razvan si Dani" alaturi de Razvan Simion . Vedeta a intrat in platou imbracata in hainele lui Dan, apoi s-a dezbracat si a ramas in pantaloni scurti si un maiou negru. Miha a incercat sa-l convinga si pe Razvan sa se dezbrace, dar nu a reusit, asa ca a renuntat in direct la hainele lui Dani.

 



Citeste si

Mihaela Radulescu ii tine locul lui Dani

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului