Vedete din Romania

#scandal #atv #ayan #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu l-a pus in pericol pe Ayan

Divortul linistit al Mihaelei Radulescu si Elan Schwartzenberg are parte de inca un scandal. Omul de afaceri e furios ca Mihaela l-a urcat pe fiul lor, Ayan, pe un ATV si i-a pus astfel viata in pericol.

Mare impatimita a sporturilor extreme, Mihaela Radulescu i-a transmis pasiunea pentru adrenalina si lui Ayan. Cei doi s-au urcat pe un ATV saptamana trecuta si fostul ei sot este furios pentru ca micutul nu avea nici un echipament de protectie.

Daca Elan nu are nici o problema cu practicarea sporturilor extreme de catre Mihaela si noul ei iubit, Dani Otil, el nu accepta ca fiul lui sa fie expus la pericole, mai ales cand Mihaela implica si presa.

Declaratiile lui Elan arata ca e furios pe nesabuinta sotiei dar si ingrozit pentru siguranta fiului sau . El o ataca pe fosta sotie si sustine ca aptitudinile ei de conducere a ATV-ului sunt "submediocre". Dar Mihaela nu a luat nici o masura de protectie pentru cel mic, lasandu-l sa urce pe vehicol fara echipament de protectie si fara casca, lucru considerat inadmisibil de Elan.

Mai mult, Elan o acuza pe Mihaela ca a facut acest gest nesabuit pentru publicitate. "Nu suport ca-mi expune fiul in presa. I-am cerut me­reu sa nu o faca, insa se pare ca nu tine cont de ru­ga­mintea mea. Stiu sigur ca fotografiile in care a fost surprinsa alaturi de Ayan pe ATV au fost reali­zate cu stiinta ei, ba chiar cu acordul si la initiativa sa", a declarat el pentru Libertatea.

 

Credeti ca Mihaela l-a folosit pe Ayan pentru publicitate?



Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare