Vedete din Romania

#campanie anti-fumat #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, libera sa fumeze

In cateva zile, contractul Mihaelei Radulescu pentru campania "Stop fumat " expira si vedeta va fi libera sa fumeze in public dupa placul inimii, fara amenintarea platii unor daune, lucru pe care si l-a asumat atunci cand a decis sa fie imaginea campaniei.

Contractul semnat de Mihaela pentru a fi imaginea Campaniei Anti-fumat initiata si finantata de Ministerul Sanatatii este pe cale sa expire, anunta euro daca ar fi fost prinsa fumand in perioada campaniei sociale. Suma este costul total al campaniei pe care vedeta tv ar fi fost nevoita sa-l returneze daca ar fi calcat stramb .

"M-am lasat cate trei ani, m-am mai apucat intr-o seara. Fumatul a fost o solutie de a face si eu ceva la o masa seara sau la o petrecere" declara Mihaela Radulescu inainte de inceperea campaniei.

In cele peste 5 luni de desfasurare, campania anti-fumat nu a fost lipsita de incidente. Mai intai Antena 2 a preluat un poster fals creat de un blogger cu un mesaj vulgar, fapt care a dus la un scandal mediatic si la mai multe parodii. La sfarsitul anului trecut, unii oameni din Focsani au acuzat-o pe Mihaela de indecenta si au reclamat la protectia constumatorului un poster amplasat langa o biserica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare