Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #iudaism

Mihaela Radulescu mananca slanina! Mai este evreica?

Mihaela Radulescu a recunoscut ca a mancat slanina cu Dani de Ziua Indragostitilor! Vedeta, care s-a convertit la mozaism in urma cu 6 ani, a uitat se pare ca evreii nu se ating de carnea de porc.

"Am petrecut Valentine's Day la o cabana, la munte, cu cativa prieteni. Ne-am simtit minunat, cu slanina si ceapa. Nu e prea romantic, stiu", a povestit Mihaela pentru Observatorul Antenei 1.

Declaratia Mihaelei socheaza pentru ca vedeta sustinea in urma cu cateva saptamani ca nu mananca "ce vine dintr-un cotet sau dintr-un grajd". Mai mult, ea a anuntat la divortul de Elan ca nu va renunta la noua ei religie.

"Sunt foarte bucuroasa ca aici gasesc la orice colt de strada fructe proaspete, care par mult mai naturale si nu arata ca plasticul, cum sunt cele din Romania. De asemenea, aici ma bucur de peste si de orice vine din mare. Prefer sa mananc asta, decat ce vine dintr-un cotet sau dintr-un grajd", spunea Mihaela la matinalul Europa FM in 22 ianuarie.

Mihaela Radulescu, botezata Iudith

Mihaela Radulescu s-a convertit la iudaism in 2004, inainte de casatoria cu Elan Schwartzenberg. La ceremonia care a avut loc in Israel, Mihaela a fost botezata cu numele Iudith.

In 2009, vedeta a acuzat ziarul Libertatea de anti-semitism si discriminare. Ea a depus si o plangere la Curtea Europeana a drepturilor omului, in care explica cum demnitatea ei si a fiului sau a fost pusa in pericol prin "metode naziste".

Slanina si trabucuri

Mihaela a mai facut o gafa asemanatoare si in urma cu Doi ani, pe vremea cand era imaginea unei campanii anti-fumat. Invitata sa prezinte un eveniment monden intr-un club, Mihaela a i-a invitat pe cei prezenti sa fumeze un trabuc alaturi de ea.

Dupa ce si-a dat seama de gravitatea acestui gest venit de la un militant anti-fumat, Mihaela a incercat sa explice ca un trabuc nu te face fumator, motivand "ca doar nu iti aprinzi trabucul pe strada!".

 

Citeste si

Mihaela Radulescu, tatuaje si trabucuri

Primul sot al Mihaelei Radulescu sustine ca nu exista acte de divort

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare