Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #relatie

Mihaela Radulescu: "Nebunie e sa pleci din tara si sa iubesti un barbat mai tanar"

Mihaela Radulescu a reusit sa continue relatia cu Dani Otil la distanta, dar uneori i se pare ca aceasta iubire este o nebunie.

Fosta prezentatoare a emisiunii " Duminica in familie " sustine ca sporturile extreme nu se compara cu unele decizii pe care le-a luat in viata personala.

"Salturile cu parasuta si mersul la padure pe motorul de enduro par nebunii in fata unui om paralel cu sportul sau cu senzatiile tari, dar sunt banale pentru oameni ca mine. Nebunie e sa si iubesti un barbat mai tanar , desi atatea alte femei ca mine m-ar contrazice cu iubiri la fel de concrete... Nebunie e sa te muti in alta tara, desi atatia alti romani au facut-o, din motive similare sau din altele.... Nebunie e si sa-i ajuti pe altii sa traiasca, desi pentru destui oameni e un fapt normal", marturiseste Mihaela in interviul acordat revistei "InStyle".

Dani a invatat caritatea de la Mihaela

Iubitul Mihaelei este fericit ca vedeta l-a invatat sa isi folosesca celebritatea pentru a-i ajuta pe altii mai putin norocosi. Dani accepta donatii in numele copiilor de la Hospice Casa Sperantei, pe care ii ajuta, impreuna cu Mihaela, de mai multi ani.

"Abia am invatat sa strang lucruri pentru altii. M-a invatat Mihaela. Tot ea m-a invatat ca unii dintre noi trebuie sa facem unele lucruri cu voce tare", a scris Dani pe blogul personal.

"Mai e cineva care mai crede ca in lume caritatea nu are si substrat bazat pe minime interese?!?!? Ma doare in cot! Atata timp cat se strang bani si obiecte pentru niste oameni care altfel nu le-ar apuca traind... chiar ma doare in cot! Ai va mai spun unde ma doare, cand ii vad dandu-si cu parerea despre caritate pe cei care cred ca daca au dat o moneda schiopului de la semafor sunt filantropi pe viata", mai spune matinalul de la Antena 1.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare