Vedete din Romania

#flirt #dani otil #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu nu este deloc geloasa

Mihaela Radulescu il lasa pe dani sa flirteze si sa pipaie alte femei, dar numai in postura de prezentator TV . Ea considera ca viata profesionala in televiziune nu trebuie confundata cu viata privata .

Mihaela nu este deloc geloasa atunci cand il vede pe Dani flirtand sau atingand femei in emisiunea pe care o prezinta. Pentru ea, prezentatorii joaca un rol atunci cand lucreaza si nu ii poate reprosa iubitului ei nimic.

"Eu stiu ca-n meseria noastra suntem personaje, oricat de firesc ne-am comporta. Personajul Dani, la TV, contine si o latura macho si una histrionica, si altele, adecvate la context, adica la sumar. Cine-si imagineaza ca pipaiala de la TV continua in vreun dormitor, cine crede ca pe Dani il excita astfel de jocuri inseamna ca e putin neatent si nu s-a prins ca Dani se joaca atat cu mintea invitatilor, cat si cu mintile privitorilor" a declarat Mihaela pentru Gardianul.

Miercuri, in emisiunea "Matinal cu Razvan si Dani", Sorina si Alexa, membrele trupei Senzual, au flirtat evident cu Dani Otil. In aceeasi emisiune, el a atins-o pe coapsa pe asistenta emisiunii Daniela Crudu dar nici acest gest nu i-a starnit gelozia Mihaelei.

Ea mai spune ca il iubeste pe Dani pentru cine este si nu vrea sa-l schimbe. Are incredere in el si declara ca stie ca daca ar incerca sa-l schimbe, atunci Dani si-ar pierde farmecul: "Nu doresc sa schimb Personajul, ci doar sa ma adaptez la Om."

 


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului