Vedete din Romania

Mihaela Radulescu nu isi vinde hainele folosite

Cu doua zile in urma, ziarul Click a scris ca Mihaela Radulescu si-ar fi scos hainele purtate la vanzare. Prezentatoarea "Duminicii in familie" de la Antena 1 contraataca acum, declarand in ultimul numar Cancan ca nu si-a vandut niciodata hainele.

"Daca renunt la anumite lucruri, fie le daruiesc unor oameni foarte apropiati, fie, daca e vorba de bijuterii sau obiecte de arta , le donez in scopuri umanitare, spre a fi vandute la licitatii caritabile", a marturisit vedeta Antenei 1.

Moderatoarea emisiunii “ Duminica in familie ” a aflat cu stupoare ca intr-un butic din Capitala, proprietarii au gasit o metoda inedita de a-si atrage clientela si a-i determina pe acestia sa le cumpere produsele la mana a doua .

Angajatii acestui magazin le recomandau clientilor sa cumpere hainele expuse pe rafturi pentru ca acestea sunt de firma, pretul este redus si provin fix din garderoba Mihaelei Radulescu, povesteste Ziarul.

Ea a explicat ca "exista inca impostori care se folosesc de numele meu pentru a-si creste afacerea, dar asigur pe toata lumea ca sunteti mintiti cu nerusinare si ca niciunul din obiectele vestimentare prezentate ca fiind ale mele nu-mi apartine si nu mi-a apartinut vreodata.”

In prezent, Mihaela se imbraca pentru toate emisiunile si evenimentele publice exclusiv de la “Victoria 46”, magazinul care i-a oferit o rochie Dior de 6.000 de euro, pentru editia aniversara de zece ani “Duminica in familie”.

“Mai mult, nu am inchiriat niciodata haine, asa cum s-a spus. Fie le-am cumparat, fie le-am primit conform unor contracte legale de publicitate”, a mai povestit Mihaela.

Singurul stilist la care apeleaza este Dana Budeanu, iar de cativa ani colaboreaza cu succes cu creatoarea de moda Ingrid Vlasov , si ocazional imbraca creatiile lui Razvan Ciobanu sau Adrian Oianu.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului