Vedete din Romania

#mihaela radulescu #tv #dani otil

Mihaela Radulescu nu se mai uita la TV in Romania

Mihaela Radulescu a renuntat sa urmareasca cele mai multe emisiuni de pe canalele TV romanesti. Vedeta recunoaste ca se mai uita rar doar la matinalul de la Antena 1, prezentat de iubitul ei, Dani Otil.

In vizitele scurte in Romania, Mihaela Radulescu nu are timp sa se uite la televizor. Vedeta va prezenta insa doua emisiuni de Paste la Antena 1.

"Vin rar in tara si in putinele zile pe care le petrec aici abia apuc sa-mi vad familia si oamenii dragi. In rest, muncesc pe rupte, ca sa ma intorc rapid la copilul meu", a declarat Mihaela Radulescu pentru EVZ.ro.

Chiar daca s-a convertit la iudaism , Mihaela va sarbatori si Pastele Ortodox alaturi de familie, in tara. Atunci cand viziteaza Romania, Mihaela evita emisiunile romanesti cu exceptia show-ului "Neata cu Razvan si Dani".

"Admit ca am o relatie din ce in ce mai stearsa cu televizorul, nu frecventez canalele romanesti aproape deloc. Ma uit la matinalul Antenei 1 (stiu eu de ce), cand apuc, si doar cand vin in tara ma asalteaza informatiile despre spitale inchise, divorturi, certuri , scandaluri, nenorociri, vulgaritati.

Nu stiu daca se poate vorbi in general despre cresterea sau scaderea nivelului, stiu si vad multi profesionisti care-si fac admirabil meseria si vad si anomalii stridente, care ma intristeaza si ma revolta . N-am dezvoltat vreo dependenta de nicio emisiune, evit televizorul in favoarea iesirilor la plimbare prin imprejurimi, spectacolelor, expozitiilor, concertelor, cartilor care-mi plac, partidelor de joaca cu fiul meu si prietenii lui de aici, sportului, scrisului", a mai spus Mihaela Radulescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare