Vedete din Romania

#mihaela radulescu #paparazzi #politie #procurori #nup

Mihaela Radulescu nu va fi acuzata in scandalul paparazzi

Scandalul dintre Mihaela Radulescu si paparazzii pare ca se va sfarsi bine pentru Mihaela. Surse apropiate anchetarilor sustin ca procurorii Parchetului Sectorului 4 vor inchide dosarul prin neinceperea urmaririi penale.

Mihaela Radulescu a fost acuzata de fotografii Libertatea de distrugere si furt calificat . Vedeta le-a luat cu forta un rucsac si cheile de la masina unor paparazzi , pe care ii acuza ca i-au pus viata in pericol.

Procurorii au decis sa accepte propunerea de neincepere a urmaririi penale inaintata de politistii de la Sectia 26. Ei nu au dat inca declaratii oficiale, inainte de redactarea solutiei si informarea tuturor partilor implicate.

"Nu ne-a fost comunicata inca solutia data in acest caz. Noi speram ca ne va fi favorabila. De altfel, ar fi solutia cea mai fireasca. Probele si declaratiile din dosar sunt edificatoare", a spus Iancu Toader citat de Ziarul ring.

 

Citeste si 

Mihaela Radulescu, audiata de politie

Noi dovezi in cazul Mihaelei Radulescu impotriva paparazzi

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului