Vedete din Romania

# mihaela radulescu iubit #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, o noua apartie scandaloasa!

Mihaela Radulescu surprinde cu fiecare aparitie Dupa ce a pozat goala in piscina si a aparut in bikini in timp ce gatea, acum vedeta uimeste din nou. 

Recent, diva de la Monaco a postat o  imagine pe Facebook in care s-a fotografita provocator, intr-o fusta minuscula. 

„Mama lor de selfie-uri, că tare-s bune când te întreabă bărbatul cum arăţi când ieşi din casă….cu alţii. Noroc că-s prieteni comuni şi buni, că altfel, sigur fusta era prea scurtă:). Bune, proaste, selfie-urile sunt de bază într-o relaţie în care cei doi de se iubesc, dar locuiesc în tari diferite….

Şi sunt convinsă că toţi aţi descoperit treaba asta, oricât râdeaţi, că şi mine, la începuturile erei selfie-urilor, de toţi şi toate care nu ratau nicio oglindă din drum. Încă nu pot să ma abţin să râd la selfie-urile din baie, când colţul de wc, firul de tras apa la aceeaşi instalaţie sau tocul sprijinit pe maşina de spălat îţi strica orice bună intenţie… Ne apropiem fiecare cum putem de cei dragi…. Pentru unii, e de-ajuns să întindă mâna şi dau de omul drag …sau deschid ochii şi văd lumina din ochii celuilalt…. Pentru noi, ăstia, care avem altfel de relaţii, pozele, selfie-urile, facetime-ul, telefonul, mailul, sunt podurile pe care ni le contruim ca să umplem distanţa dintre un mal şi celălalt. Poate că unii îşi fac selfie-uri şi din narcisism sau poate din nevoia de a arăta ce ştiu ei că au mai apetisant, dar îndragostiţii lumii îşi fac selfie-uri …de dor, de drag, de alint şi cu încrederea că cel care le primeşte simte….iubirea şi…dorinţa…… de a fi, cât mai repede, din nou împreună. Culmea, se întâmplă mereu, în iubirile care ştiu ce vor”, a scris Mihaela pe contul de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare