Vedete din Romania

#relatie #dani otil #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu: "O relatie la distanta este complicata, dar posibila"

Mihaela Radulescu nu se gandeste inca la o noua casnicie. Prioritatea ei este Ayan, iar in plan personal, considera ca cel mai important lucru este sa aiba persoana iubita prezenta in viata ei.

Vedeta este hotarata sa ramana in Monaco pentru ca acolo i-a oferit un camin fiului ei, dar va mai vizita Romania in scop de afaceri.

"Tocmai am asezat viata copilului meu intr-o alta matca si nu vreau sa-l dau peste cap doar pentru planurile mele. Ar fi un egoism cu care n-as putea trai. Il iubesc mai mult decat pe oricine altcineva si pentru el fac si sacrificii si fapte mari, dar si lego-uri de mii de piese sau intreceri intre politisti, pirati sau soldati!", a declarat Mihaela pentru ProTV Magazin.

Fosta sotie a lui Elan Schwartzenberg este fericita ca relatia ei cu Dani Otil a rezistat in ciuda distantei care ii desparte: "O relatie la distanta este complicata, dar posibila, daca are ingrediente puternice", marturiseste ea.

Mihaela ar putea fi dispusa chiar sa se casatoreasca din nou, dar, pentru moment, "iau in primul rand in considerare iubirea, prezenta unei jumatati in viata mea".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului