Vedete din Romania

Mihaela Radulescu pe Broadway

Prezentatoarea emisiunii " Duminica in familie " de la Antena 1, Mihaela Radulescu, ar putea fi maestra de ceremonii a lui Catalin Botezatu la marele eveniment la care acesta va participa pe data de 3 mai la New York, relateaza Cancan.

Potrivit declaratiilor designerului, el a invitat-o pe vedeta sa prezinte colectia sa haute- couture , in cadrul unei actiuni organizate de guvernul american, in colaborare cu Stefan Minovici, patronul unei publicatii romanesti de peste Ocean.

Special pentru acest eveniment, pe bulevardul Broadway va fi restrictionata circulatia, iar in fata Muzeului de Arta va fi montata o scena imensa pe care vor defila manechinele creatorului de moda roman. Se pare ca Mihaela Radulescu nu a dat inca un raspuns, insa este foarte posibil, sustin surse neoficiale, ca ea sa accepte invitatia lui Botezatu.

Designerul a mai avut cateva prezentari in Statele Unite de la inceputul anului, dintre care una la Chicago si alte doua in Palm Beach, Florida, si, respectiv, New York, la Westin Time Square, in cadrul Brooklyn Fashion Week.

"Eu asa sper ca Mihaela va accepta invitatia de a prezenta colectia mea pe Broadway. Este o mare onoare pentru mine sa particip la un astfel de eveniment, organizat sub egida guvernului american. In turul meu peste Ocean am reusit sa-mi trec in palmares si cateva cronici bune in ziare celebre, precum New York Times", a spus Catalin Botezatu.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului