Vedete din Romania

#mihaela radulescu #emisiune #onorariu #pepe #jurat emisiune

Mihaela Radulescu, platita regeste pentru a fi jurat in cadrul unei noi emisiuni

Realizatoarea TV Mihaela Radulescu va reveni in aceasta vara pe micul ecran in cadrul unui nou show, ce va fi difuzat la Antena 1. Surse din cadrul trustului Intact au marturisit ca vedeta va primi un onorariu generos, mai mare chiar si decat cel al prezentatorului emisiunii, care va fi cantaretul Pepe.

Desi este stabilita de cativa ani la Monte Carlo, Mihaela Radulescu a acceptat sa faca parte din echipa noii emisiuni, unde va fi jurat. Pentru acest proiect, care va dura doar doua saptamani si care va avea trei editii, vedeta isi va ingrosa veniturile cu inca 10.000 de euro, suma ce va fi mai mare chiar si decat cea incasata de Pepe, care este moderatorul noului show si care va incasa 8.000 de euro.

Alaturi de Mihaela Radulescu, din echipa de jurati ai emisiunii de la Antena 1 vor mai face parte Rona Hartner, Daniel Buzdugan si un campion la natatie, cu care producatorii sunt inca in negocieri.

Filmarile se vor desfasura timp de doua saptamani si vor fi realizate la Bazinul Olimpic din Bacau. La acest show vor participa peste 30 de vedete, ce vor fi organizate in patru echipe, a cate opt persoane, si vor fi supuse mai multor probe de foc.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului