Vedete din Romania

#mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, primele declaratii despre despartirea de Felix

De cateva luni, Mihaela Radulescu nu a mai postat pe retelele de socializare nicio imagine alaturi de iubitul sau Felix. De aici, au aparut si primele zvonuri despre despartirea celor doi. Mihaela a vorbit recent intr-un interviu pentru revista VIVA despre aceasta separare. 

”Orice relatie neconventionala, mai ales între doi oameni publici, e dezbatuta în cel mai conventional mod cu putinta de presa și de public. Credeti ce doriti, eu traiesc numai ce-mi place. Și cred ca am dovedit asta de mult”, a marturisit vedeta într-un interviu acordat pentru VIVA. 

Mihaela Radulescu a vorbit și despre momentul în care l-a cunoscut pe Felix și cum a ajuns, de fapt sa aiba o relatie cu o persoana dintr-o categorie pe care a ”evitat-o cu strictete”.

”Nici pana azi nu știu de ce m-am îndragostit de un barbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictete – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie. Uite, am comasat toate întrebarile și-ti dau un singur raspuns. Nu tie, celor curioși – am învatat sa-mi pretuiesc mult mai mult viata privata. Și am constatat ca am numai de caștigat de-aici, atat eu, cat și familia mea”, a mai adaugat ea.

Nu vrea sa se casatoreasca 

”Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta.

Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mai spus Mihaela Rădulescu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare