Vedete din Romania

#mihaela radulescu #scandal #elan schwartzenberg

Mihaela Radulescu ramane tinta scandalurilor

Venita in Romania in weekendul trecut pentru cateva contracte menite sa-i mai rotunjeasca veniturile, Mihaela Radulescu a ajuns iarasi in mijlocul unor scandaluri.

Mihaela Radulescu, diva de la Montecarlo, unde s-a refugiat de "rautatea din Romania", cum a mai declarat in alte ocazii, a venit pentru un weekend in tara ca sa onoreze cateva invitatii la evenimente mondene, in calitate de gazda. In numai trei zile, aceasta a strabatut tara in lung si in lat, fiind invitata la inaugurarea unui hotel din Pitesti, la aeroclubul din Baia Mare si la un eveniment din Sibiu.

Zvonurile spun ca euro pentru aceste trei contracte de weekend, reusind in acest scurt timp si sa ajunga tinta unor scandaluri mediatice. Recent, Mihaela Radulescu a fost atacata verbal, intr-o emisiune televizata, de Andreea Marin Banica un legatura cu divortul de Elan Schwartzenberg si nu s-a lasat pana nu a raspuns provocarii, declarand sa nu doreste conflicte nici cu Andrea, nici cu fostul sot, caruia ii cere scuze.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului