Vedete din Romania

Mihaela Radulescu, regizor de videoclip

Prezentatoarea emisiunii " Duminica in familie " de la Antena 1, Mihaela Radulescu, va debuta, zilele acestea, ca regizor de videoclipuri muzicale. Vedeta semneaza scenariul si regia unei piese cu mesaj social a trupei Bere Gratis , " Curcubeu ", povesteste Cancan.

In viziunea Mihaelei, "Curcubeul" este format din mai multe rase umane. "Albumul pe care se afla aceasta piesa se numeste "Revolutie de catifea", asa ca mi s-a parut o idee foarte buna sa nu fac un simplu clip de imagine, ci unul cu un mesaj social”, a spus Mihaela.

“Videoclipurile, muzica, versurile pot fi folosite drept vehicule pentru mesaje care sa-i intereseze si sa-i miste pe tineri", a adaugat regizoarea. Videoclipul va putea fi vazut pe posturile de televiziune in mai putin de doua saptamani.

Studenta la Facultatea de Regie, Mihaela Radulescu se afla la prima sa experienta de realizator de videoclipuri, insa mai are in palmares si cateva pelicule de scurtmetraj.

Special pentru filmarile la "Curcubeu", solistul trupei Bere Gratis a venit doua zile la Bucuresti, dupa care s-a intors la Viena pentru a fi alaturi de fiica sa, Teodora, aflata la tratament. In videoclip au facut figuratie refugiati din cel putin 10 tari ale lumii.

Mihaela Radulescu cocheteaza de mult timp cu regia. Visul vedetei este sa realizeze o comedie romantica , relateaza Compact.

"Am de gand sa realizez filmul meu chiar daca nu reusesc sa obtin finantarea de la CNC. Vreau sa regizez o comedie romantica, un gen de film pe care noi, romanii, nu prea il abordam. Nu va fi genul de film care sa ia premiu la Oscar", a declarat Mihaela.

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare