Vedete din Romania

#facultate #casatorie #bogdan radulescu #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu s-a maritat la insistentele soacrei

Bogdan Radulescu , primul sot al Mihaelei, s-a destainuit intr-un interviu, povestind detalii despre scurta lor casnicie. Barbatul care i-a dat numele sustine ca el si vedeta TV s-au casatorit pentru ca mama lui a insistat.

Sosita la Bucuresti in 1988 pentru a da examenul de admitere la facultate, Mihaela Radulescu a acceptat oferta lui Bogdan de a locui impreuna cu el, pentru ca in vila parintilor lui era destul loc. 

Povestea de iubire dintre cei doi s-a infiripat repede si in acelasi an au avut si cununia civila , la insistentele mamei lui Bogdan. In urma acesteia, Mihaela a renuntat la numele de fata Tiganu si a luat numele sub care avea sa devina vedeta.

"Mama, de fapt, a fost cea care imi tot zicea sa nu-mi bat joc de fata, ca n-am adus-o degeaba la noi in casa, chestii de-astea... Eu si Mihaela nu voiam sa ne casatorim, dar nici n-am fost impotriva ideii.", a spus Radulescu pentru Libertatea.

Cei doi s-au apropiat mult mai ales datorita faptului ca Mihaela primea meditatii la anatomie de la Bogdan.  

"Eu eram student in Bucuresti, la IEFS, la sport, ea voia sa faca aceeasi facultate. Asa ca am convins-o sa vina in Bucuresti si sa dea examen de admitere. Din pacate, prima data a cazut, ca n-a invatat nimic.", a declarat fostul ei sot.

Facultatile Mihaelei Radulescu

Mihaela Radulescu a fost studenta pentru un timp la patru facultati cu patru specializari diferite, dar nu a absolvit nici una dintre ele. Dupa trei ani, ea a renuntat la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport (fosta IEFS), care fusese prima ei alegere dupa liceu.

Mai tarziu, vedeta a rezistat 2 ani la Limbi Straine, in cadrul Facultatii de Filologie si doar un an la Facultatea de Psihologie. Ultimele studii abandonate de Mihaela sunt cele la Regie Film , la Universitatea Hyperion , de unde a fost exmatriculata in 2008 din cauza absentelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare