Vedete din Romania

# revenire in televiziune #televiziune #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu se gandeste sa revina in televiziune

Mihaela Radulescu a declarat recent ca ia in calcul posibilitatea de a se intoarce la una din televiziunile din Romania, dar in conditiile in care nu trebuie sa lipseasca prea mult de langa fiul sau.

Vedeta nu este de acord sa paraseasca Monaco, pentru ca prefera sa se ocupe de educatia fiului ei, Ayan. Daca va gasi un format de emisiune care sa-i permita sa isi faca programul cum doreste, Mihaela va reveni pe micile ecrane din Romania.

"Am fost asaltata de proiecte si e posibil sa mai si raspund afirmativ, dar doar la cele pentru care nu trebuie sa lipsesc prea mult de langa fiul meu", a declarat Mihaela pentru revista Viva.

Totodata, fosta moderatoare a emisiunii "Duminica in familie" subliniaza ca se simte privilegiata, pentru ca primeste o multime de oferte din partea televiziunilor, desi a parasit de multi ani Romania.

"Am o postura privilegiata, inca mi se ofera emisiuni, nu trebuie sa stau pe capul nimanui ca sa apar la TV", a marturisit Mihaela Radulescu.

Sursa foto : ziarulatac.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului